Welkom bij iMaski

About

Fashionable protective wear

Wie zijn wij?

Onze visie is simpel: de meest efficiënte, comfortabele maar ook mooie mondmaskers aanbieden. Deze mondmaskers zijn niet-medisch.

Duurzaam

iMaski maskers bestaan uit katoen, waardoor ze makkelijk uit te wassen zijn. In tegenstelling tot medische mondmaskers, gooi je ze dus niet na eenmalig gebruik de vuilbak in. Een wasbeurt op 60°C is genoeg om het stoffen masker weer helemaal te ontsmetten. Duurzaam én goed voor onze planeet.

Stijlvol

Laat een saai mondmasker jouw outfit niet verpesten. Met meer dan 100 verschillende ontwerpen van iMaski, zal je er zeker eentje vinden dat helemaal bij jouw stijl past. Onze mondmaskers zijn er in 2 verschillende modellen. Zo hebben we zowel het masker op basis van het patroon van FOD Volksgezondheid als het Ninja-model dat ontworpen is voor extra draagcomfort. Geef jouw look een extra eye-catcher!

Veilig

De mondmaskers bestaan in 2 verschillende modellen. Eén van deze modellen is gemaakt op basis van een patroon dat door de FOD Volksgezondheid is goedgekeurd. Daarnaast is er ook nog het Ninja-model. Beide modellen hebben plaats voor een filter. Daardoor verminderen ze de kans op verspreiding van o.a. ziektekiemen, schimmels, stof, allergenen en andere verontreinigende stoffen door de lucht. Onze mondmaskers zijn niet-medische maskers en bieden geen volledige bescherming tegen virussen of ziektekiemen. iMaski is niet verantwoordelijk voor eventuele besmettingen die vermoedelijk gebeurd zijn bij het dragen van het masker.

Over dit mondmasker

iMaski heeft twee verschillende modellen maskers. Enerzijds het Ninja-model en anderzijds een model gebaseerd op het ontwerp dat goedgekeurd is door FOD Volksgezondheid. Volg bij het dragen van dit mondmasker alle bestaande maatregelen. Was je handen regelmatig met water en zeep en houdt 1,5m afstand. Dit masker heeft een goed aansluitende pasvorm en een stoffen, wasbare buitenlaag waardoor het herbruikbaar is.

Bescherm anderen en jezelf

Draag een masker

De maskers zijn niet geschikt voor medisch gebruik. Wat doen ze wel?
Jou beschermen zodat je je gezicht niet aanraakt. Draag een mondmasker om eventueel besmette vochtdeeltjes bij je te houden en zo anderen te beschermen. Ook voorwerpen in je omgeving raken zo minder snel besmet.

Buitengewone situaties vragen om buitengewone maatregelen. Binnenkort gaan we waarschijnlijk allemaal met een mondmasker rondlopen. Dus daar maken we maar beter het beste van! Onze visie hierop is simpel: mondmaskers moeten efficiënt zijn, maar waarom dan ook niet ineens comfortabel én stijlvol? Het zijn uitdagende tijden voor veel sectoren. Maar als we samenwerken, solidair zijn en creatief uit de hoek kunnen komen, dan komen we hier sterker uit.

Onze maskers worden ontworpen in België, aan de hand van de richtlijnen van FOD Volksgezondheid. Veel bedrijven worden bedreigd door heel deze situatie. Samen zetten we ons in voor ons voortbestaan en proberen we zo veel mogelijk jobs te verzekeren.