Fashionable & Safe

BESCHERM JEZELF IN STIJL

Ontdek de collectie

FASHION COLLECTIE

Voor wie graag vrolijk door het leven huppelt heeft deze Fashion collectie de perfecte printjes!

Het leuke aan onze maskers is dat de meeste modelletjes aan 2 zijden draagbaar zijn. Zo kan je makkelijk afwisselen. Een leuk printje aan de buitenkant en een neutraal kleurtje aan de binnenkant? Ideaal op eens af te wisselen. De fashionable mondmaskers zijn beschikbaar in het door ons zelf ontworpen Ninja-design, voor extra draagcomfort. De maskers hebben een goed aansluitende pasvorm en een stoffen, wasbare buiten- en binnenlaag van katoen of polyester. Herbruikbaar en dus duurzaam!

iMaski mondmaskers hebben elastieken om achter de oren te dragen. Deze elastieken zijn dun genoeg zodat je er makkelijk een knoopje in kan leggen om ze perfect te laten passen. Ook heeft het masker de optie om een filter te integreren. Koop je een iMaski-masker, dan krijg je er 3 filters bijgeleverd. Elke filter gaat ongeveer 12 uur mee. Ook de navulverpakkingen kan je bij ons kopen.

Er zijn 4 verschillende maten om uit te kiezen. Dus iedereen kan een perfect passend mondmasker vinden. Je maat berekenen is heel simpel. Bereken ze hier.

Opgelet! iMaski biedt enkel niet-medische mondmaskers aan. Het design kan afwijken van de foto omdat elk masker uit een ander stuk stof gemaakt is. Het patroon loopt niet door over de naad in het midden van het masker.

Mondmasker Hello Socks Pink
Mondmasker Running Stitch Black