Voor de echte durvers

DE KEUZE VAN ONZE DESIGNERS

Ontdek de collectie

DESIGNER MONDMASKER

Maak kennis met de leukste motiefjes ontsprongen aan de creatieve geesten van populaire designers in onze Designer collectie. Denk maar aan o.a. Eva Mouton, Chat Chocolat en Yellow Design.

Kies uit 2 verschillende pasvormen. Zo heb je het model dat goedgekeurd is door FOD Volksgezondheid. Maar ook ons zelf ontworpen Ninja model is aangenaam om te dragen. iMaski mondmaskers hebben elastieken om achter de oren te dragen. De meeste modelletjes zijn aan 2 zijden draagbaar. Met een verschillend kleurtje aan iedere zijde krijg je dus 2 looks in 1 mondmasker! Ideaal om eens af te wisselen.

 Beide modellen hebben een goed aansluitende pasvorm en een stoffen, wasbare buitenlaag van katoen. Daardoor zijn ze herbruikbaar en dus duurzaam. Bij ieder iMaski masker dat je koopt, zitten 3 filters inbegrepen. Elke filter gaat ongeveer 12 uur mee. Navulverpakkingen kan je ook bij ons vinden. Er zijn 4 verschillende maten om uit te kiezen. Dus iedereen kan een perfect passend mondmasker vinden. Je maat berekenen is heel simpel. Bereken ze hier.

Opgelet! iMaski biedt enkel niet-medische mondmaskers aan.