Net dat tikkeltje meer

MONDMASKERS IN DE TRENDKLEUREN

Ontdekt de collectie

UNI-COLOR

Deze uni-color collectie bestaat uit verschillende trendy kleuren, helemaal afgestemd op de modekleuren van 2020. Mix en match met elke outfit!

iMaski heeft 2 verschillende pasvormen. Voor het eerste model hebben we het patroon gevolgd dat goedgekeurd is door FOD Volksgezondheid. Daarnaast hebben we zelf het Ninja-model ontworpen. Beide maskers hebben een goed aansluitende pasvorm en een stoffen, wasbare buitenlaag van katoen. Dus ze zijn herbruikbaar en duurzaam. De mondmaskers hebben elastieken om rond de oren te dragen. Deze zijn makkelijk in lengte aan te passen door er een knoopje in te leggen. De meeste modelletjes van deze uni-color collectie zijn aan 2 zijden draagbaar. Met een verschillend kleurtje aan iedere zijde krijg je dus 2 looks in 1 mondmasker! Ideaal om eens af te wisselen.

Bij elk iMaski dat je aankoopt, zitten 3 filters inbegrepen. Elke filter gaat ongeveer 12 uur mee. Ook kan je steeds navulverpakkingen kopen. Er zijn 4 verschillende maten om uit te kiezen. Dus iedereen kan een perfect passend mondmasker vinden. Je maat berekenen is heel simpel. Bereken ze hier.

Opgelet! iMaski biedt enkel niet-medische mondmaskers aan.

Mondmasker Navy Blue
Mondmasker uni-color collectie olive